Szegedi ArcokVideo365

Nem tudunk betelni a Reök Cukrászda 300 forintos fagyijaival és a hétvégén már indul is a gyermeknapi őrület

Csütörtök délután 5 órakor a nap fényesen sütött Szegeden, s mint ahogy az elmúlt napokban mindig, most is a Kölcsey utca közepéig kígyózó sor állt a Reök Kézműves Cukrászda előtt. Naná, hiszen nagyon úgy tűnik, senki sem szeretne lemaradni a cukrászda péntek este 8 óráig tartó őrületes akciójáról, miszerint a héten minden fagylalt csak 300 forintba kerül.

Mint korábban megírtuk, a Reök Kézműves Cukrászda Szeged Napja alkalmából gondolt egy nagyot és rukkolt elő a hihetetlen kezdeményezéssel, miszerint 5 napon át 300 forintért kínálják valamennyi fagylaltjukat. Hétfő óta pedig szinte már nincs is olyan a városban, akit ne csábított volna el a jeges nyalánkság ígérete, s nyalt volna el egy-kettő-három, na jó, akár négy gömböt is a cukrászda egytől –egyig egyedi ízvilágú fagyi különlegességeiből. A repertoár pedig igen nagy, itt csak választani nehéz a sok finomság közül.

32 FAJTA FAGYI CSÁBÍT AZ ÉDES ÍZEK BIRODALMÁBA

Novák Ádám cukrászmester elárulta, 32 fajta kézműves fagyi hívogat a hűtőpultban az édes bűnbeesésre. A klasszikusok mellett szinte lehetetlen nem megkóstolni az olyan kuriózumokat, mint a Szeged kincse névre keresztelt ínyencséget, mely pikantériáját többek között a szegedi fűszerpaprika és a málna utánozhatatlan ízkombinációja adja, de megtalálható a kínálatban a kecskesajtos fagylalt, ahogy a tavalyi díjnyertes tökmagos-málnás jeges csoda is csak a kóstolójára vár. Mint a cukrászmester elmondta, minden fagyi óriási népszerűségnek örvend, ki sem tudna emelni egy-egy ízt, előszeretettel kóstolgatják, ízlelgetik valamennyit vendégeik.

MINDEN SZEGEDIT MEGILLET A MINŐSÉGI FAGYIZÁS ÉLMÉNYE

S, hogy a Reök Cukrászda csapata, hogy bírja a hétfő óta tartó végeláthatatlan rohamot? Ádám csak nevetett: az egész műhely szinte 24 órában, három műszakban és kellően megfeszített tempóban azon dolgozik, hogy a vendégeket ki tudják szolgálni, ám, mint elárulta, számukra elég boldogság cserébe az, hogy látják, mennyi szegedit, köztük sok-sok gyermeket sikerült felvidítaniuk és finomságaikkal mosolyt csalni arcukra. Hiszen az a hitvallásuk, ami ezt a kezdeményezést is elindította, hogy “minden szegedit megillet a minőségi fagyizás élménye”.

GYERMEKNAPRA JÖN A KÖVETKEZŐ NAGY DOBÁS

Noha a szédületes 300 forintos fagyi akció ebben a formában péntek este 8 órakor véget ér, a Reök Cukrászdában nem csalódunk, máris indul a hely következő nagy dobása. Gyereknap lévén pedig ki másnak kedveznének, mint a legkisebb szegedi ínyenceknek. Mint Ádám elárulta, ebből az alkalomból már pénteken megtalálható a pultban a család kicsi kincseinek nagy kedvence a Mancs őrjárat és a Pokémon fagylalt, melyek kiegészülve a Hello Kitty névre keresztelt jeges finomsággal szombattól egészen hétfőig továbbra is csak 300 forintba fognak kerülni csak a gyerekeknek. Sőt, a gyermekfagyik mellé ajándékot is kapnak majd a kicsik, hogy pontosan mit, az pedig legyen meglepetés!

A 300 Ft-os fagyi-akció a tölcséres fagylaltokra vonatkozik, a REÖK Kézműves Cukrászdában (Szeged, Magyar Ede tér 2., nyitva: 8-tól 8-ig), 2023. május 22. hétfőtől öt napon át, május 26., este 8-ig. Ezt követően azonban máris indul a cukrászda gyermeknapi meglepetése, ahol a gyermekfagyik május 27. szombattól, május 29. hétfőig továbbra is 300 forintért kaphatóak!

Ne maradj le a páratlan ízélményről, mert “minden szegedit megillet a minőségi fagyizás élménye!”

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb