Kikapcs

Szegeden a Maláta Lovagrendbe már közel félezren beléptek: segíts Te is a Reménysugár Alapítványnak!

Mindenki kedvence, Csuja Imre Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, az IBO vadonatúj nemzetközi bajnoka Kiss Máté, a napokban születésnapos Szilágyi Annamari színművészünk, Borovics Tamás a Legszegedibb Művész 2022-es díj nyertese, Körte (Vadkerti Attila) és a lány kézicsapat és még elképesztően sokan léptek be a Maláta Lovagrendbe. A nagy sikerre való tekintettel nincs megállás, folytatják az adomány sörivást a Malátában!

Ilyen lovaggá ütés szerintünk még nem volt az ókor óta: aki a MONYO Mango sörét issza, automatikusan támogatja a Reménysugár – a daganatos gyermekekért alapítványt. Annyira berobbant a jótékonysági sörivás Szegeden, hogy a Malátában nem győzték egymás után csapra verni a hordókat. Sőt a Monyo Sörfőzde is azonnal városunkba látogatott és a Szeged365 kamerái előtt tartottunk egy kerekasztal beszélgetést a jótékonysági Maláta Lovagrend megalakulásáról!

Gigantikus sikerről beszélhetünk: eddig 8 hordó Mango Hero ittak meg a Malatáta Lovagok, így úgy döntöttek nincs megállás júniusban sem! A fenti videóban hallhattátok mire kell az adomány így arra kérünk Téged is: légy Maláta Lovag, és segítsd a Reménysugár Alapítványt! Közel félezer lovag képe közül érkezzen pár kedvencünk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb