Mindenmás

Jótékonysági napot szerveznek az 5 éves sándorfalvi Kristóf támogatására, aki nemrég egy komoly szemműtéten esett át

Június 4-én, vasárnap jótékonysági gyereknapot szerveznek a mindössze 5 éves sándorfalvi Kristóf támogatására, aki nemrég átesett egy komoly szemműtéten, Barcelonában. Bár a műtét sem volt olcsó, most a rehabilitációjára gyűjtenek pénzt, ami szintén igen sokba kerül. A felhíváshoz a Habakuk Zenekar is csatlakozott zenés-táncos-ritmusjátékos gyerekkoncertjével – tájékoztatta szerkesztőségünket a Habakuk Zenekar.

Mint kiemelték, a zenekar most vasárnap délelőtt 11 órától szórakoztatja a segíteni vágyó gyerekeket és felnőtteket a Kastélykertben, Sándorfalván. Adományozni a helyszínen lehet délelőtt 9 órától, és persze a koncert teljes ideje alatt is. Mindezek mellett számos egyéb programmal is készülnek:

  • kitelepülnek a rendőrök, a tűzoltók és a büntetés-végrehajtás szakemberei,
  • de lesz “nagymotor-simogató”,
  • íjászat,
  • és kutyás simogató is.

Sőt, mindezek mellett az Álom Édesség és Kávéház a vasárnapi teljes bruttó bevételének a 10%-át Kristóf gyógyulására fordítja.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb