Kikapcs

A világ legromantikusabb kérdése is elhangzott két koncert között, és az is kiderült, honnan érkezett a Deja Vu Fesztivál legmesszebbi vendége – ilyen volt a második nap a Partfürdőn

Parádésra sikeredett a Deja Vu Fesztivál második estéje is az újszegedi Partfürdőn. Nem csupán a nap első nemzetközi fellépője, Panjabi MC, a szinte már hazajáró Kozmix, vagy Dj Sash! robbantotta fel a színpadot, hanem telis -tele volt érzelmes pillanatokkal is a pénteki este. Köszöntötték a fesztivál legmesszebbről érkezett vendégét, megajándékozták azt a fellépőt, aki 10 éve, az első Deja Vu színpadán is ott volt, sőt a világ legromantikusabb kérdése is elhangzott két koncert között.

KOZSÓ MEGLEPETÉST KAPOTT

Pénteken a szegedi legendás lemezlovas JOER után Kozsó nyitotta a nagyszínpad programját az újszegedi Partfürdőn, akit a szervezők kedvenc állatával, egy delfinnel ajándékoztak meg miután 10 éve is ott volt az első Deja Vu Fesztivál színpadán. A Bon-Bon és az Irigy Hónaljmirigy fellépése után, érkezett a nap első nemzetközi fellépője Panjabi MC, aki energikus show-jával robbantotta fel a partfürdőt. Náksi Attila nélkül is elképzelhetetlen a Deja Vu, ahogy a Kozmix is már hazajár a fesztiválra, és idén is óriási bulival hálálták meg a Deja Vu elmúlt 10 évét a közönségnek.

HAWAII-RÓL ÉRKEZETT A FESZTIVÁL LEGMESSZEBBI VENDÉGE

A két házigazda Gedzo és Levi megtalálta az idei Deja Vu legmesszebbről érkezett vendégét, aki egészen Hawaii-ról jött azért, hogy újra 18 legyen. Ezután DJ Sash! visszarepített minket a 90-es évek clubjaiba energikus slágereivel. 

ELHANGZOTT A VILÁG LEGROMANTIKUSABB KÉRDÉSE

DJ Sash! fellépése után különleges pillanatokban lehett része a bulizóknak: egy fesztiválozó, Balázs, barátnőjét Vivient is meglepte azzal, ahogy egyszercsak megjelent a színpadon, és feltette a nagy kérdést: Hozzám jössz feleségül? A válasz természetesen Igen volt, így minden adott volt ahhoz, hogy az est főfellépője a Blue mindenkit felültessen a szerelemvonatra érzelmes slágereikkel.

SZOMBAT ESTE ÜTŐS PROGRAMMAL BÚCSÚZIK AZ IDEI DEJA VU

A fesztivál zárónapján sincsen megállás, érkezik a Bellini, Szeged hivatalos partyhimnuszának előadója Dr. Alban, Alexandra Stan és Inna is a nagyszínpadra. Mint megtudtuk, a 10-ik születésnap alkalmából a szervezők óriási END SHOW-ra is készülnek különleges látvánnyal.

HA MÁR DR ALBAN: ÍGY ÉNEKELTÉK VELÜNK A FESZTIVÁLOZÓK A SING HALLELUJAH-T

Már az első nap belevetettük magunkat a fesztiválozók népes táborába és Szegedi Pletykák különkiadásunkban arra kértük a szegedieket, hogy énekeljék el nekünk városunk bulihimnuszát Dr. Alban Sing Hallelujah! című örökzöld slágerét.

Fotók: Future Visuals

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb