GasztroSzegedi Arcok

HBD2U, Pivo! Pont ma egy éve, hogy nápolyi pizzéria született a Vitéz utcában, akiket rangos megtiszteltetés ért a napokban

Egy éve kemény fába vágta fejszéjét a Vitéz utcai Pivo Bar & Pizzeria csapata, akik elhatározták, hogy a Napfény Városában akkoriban hódító mainstream pizzakínálattal szemben ők bizony autentikus nápolyi pizzákat fognak sütni az emeletükön. A dolog nagyon felpörgött az idén, olyannyira, hogy nemrég az országos napoletana-pizzatérképre is felkerült a szegedi gasztro-szentély. A Pivo ügyvezetőjével, Czeizel Mátéval beszélgettünk a jeles napon, avagy, a pizzériájuk első születésnapján.

PONT EGY ÉVE ÉRKEZETT MEG NÁPOLY SZEGEDRE

“Egy év elteltével elmondhatom, hogy jó döntésnek bizonyult az, amit megálmodtunk” – magyarázta Czeizel Máté ügyvezető, aki csapatával pont a szórakozóhely előző születésnapján indította útjára a Szegeden egyedülálló nápolyi pizza vonalat. Mint mondta, a titok abban rejlik, hogy ragaszkodnak az alapanyagokhoz és az ezzel járó minőséghez, és ebből nem adnak alább a jövőben sem.

“A legjobb visszacsatolás az egyre több visszajáró vendégünk, nomeg az, hogy gyakran megkapjuk, hogy stabilan Szeged top 3 pizzája közé sorolják a miénket”

– jelentette a Pivo Bár tulajdonosa, aki szerint a nápolyi pizza frissen, melegen tökéletes, így tudja azt nyújtani, amit ők maguk is elvárnak tőle.

FELKERÜLTEK AZ ORSZÁGOS NÁPOLYI PIZZA-TÉRKÉPRE

Máté szerint – a vendégeik egybehangzó véleményei alapján – egy év elteltével felírták magunkat a szegedi pizza térképre, sőt, nemrég felkerültek az országos nápolyi pizzatérképre is. Merthogy ilyen is van, ez egyébként 100%-ban külsős ajánlások alapján történt meg, semmiféle ráhatásuk nem volt a dologra.

“Ez is egy olyan lépcső volt amit már nagyon vártunk és szándékosan nem is jelentkeztem be rá mint tulajdonos, úgy voltam vele, kivárjuk amíg ránk találnak a nápolyi pizza-rajongók és alkalmasnak is találnak rá hogy ajánlásokat tegyenek az illetékeseknél”

– újságolta büszkén Czeizel Máté.

MŰANYAG SIKEREK HELYETT SZÁJHAGYOMÁNY

Mint magyarázta, továbbra is abban hisz, hogy a manapság gyakori “kreált” dolgok helyett a szájhagyomány útján terjedő ajánlásban, dícséretben hisz. Ha valaki evett egy jót a Pivo-ban, el fogja mondani a barátainak, akik ugyanígy tesznek majd és így tovább.

“Ezt tartom stabilnak, értékállónak, amire lehet hosszú távon is építkezni”

– mondta, majd hozzátette, hogy ez egy lassabb növekedési pálya, de ők ebben hisznek a Pivo-pizzával.

A fiatal szegedi vendéglátós az interjúnk végén Kovács Nikinek és Győri Ferinek mondott köszönetet a belső designért és az isteni pizzákért, mint kijelentette, nélkülük nem tartanának ott, ahol most.

A jellegzetesen nápolyi ízvilágú pizzákat az alábbi helyen találod, a legjobb hír pedig, hogy nemrég már házhozszállítással is elérhetőek, a Wolt és a Foodora rendszerén keresztül:

Pivo Bar & Pizzeria

Szeged, Vitéz u. 26, 6722

A Szeged365 Facebook oldalán egy születésnapi játék is pörög, az utóbbit ITT találod, nevezz és légy Te a következő Szeged365-ös Pivo-videó arca!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb