MindenmásVideo365

Balhé a Gyöngyvirág utcában: videón, ahogy az őrjöngő férfi a teraszon ordibál, majd az egyik kommandós véget vet a szerda reggeli káosznak Szegeden

Rendőrök lepték el a Csongrádi sugárút melletti Gyöngyvirág utcát, akiket a tűzoltók, majd a kommandósok követtek – írtuk meg szerda reggel elsőként, majd kiderült, hogy az őrjöngő a berendezési tárgyakat dobálta ki az ablakon át az utcára. A balhézóhoz a kommandósok mentek be végül a lakásba, szerkesztőségünk pedig olvasói videót is kapott arról a pillanatról, ahogy az egyik rendőr elkapja a férfit, majd a földre viszi az erkélyen, és véget vet a reggeli káosznak.

Szerdán fél 11 környékén futott be Mónika olvasónk videója (nagyon köszönjük) a Gyöngyvirág utcai balhézóról, amin az látszódik, hogy a férfi a teraszon terpeszben állva ordibál, majd pillanatokon belül kinyílik az ajtó, és egy kommandós extragyorsan elkapja, majd a földre viszi:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7241881984262311195?lang=hu-HU

MENTŐAUTÓVAL SZÁLLÍTOTTÁK EL A FÉRFIT

Információink szerint drog hatása alatt volt az őrjöngő lakó. A tűzoltókra azért volt szükség, mert a delikvensre rá kellett törni a zárva lévő ajtót, hogy a kommandósok és a rendőrök intézkedni tudjanak. Az ügyben elértük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét is, akik megerősítették, hogy az elkövetőt 9 óra körül sikerült megfékezni, mentőautóval szállították el, így az intézkedés véget ért.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb