Mindenmás

Jövőre is indul a polgármesterségért Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen

Elindul a 2024-es önkormányzati választáson a hódmezővásárhelyi polgármesterségért Márky-Zay Péter, a város jelenlegi polgármestere, az egyesült ellenzék korábbi miniszterelnök jelöltje – közölte a Gulyáságyú Média a Mindenki Magyarországa Mozgalomra hivatkozva.

A portál kérdéseire küldött válaszban azt írják: már zajlik a jelöltek kiválasztása és felkészítése a jövő évi önkormányzati választásra, de „annyit elárulhatunk azonban, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a korábban mandátumhoz jutott jelöltjeink közül többen ismét megmérettetik magukat, így például Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.”

MINDENKÉPPEN INDULNAK A JÖVŐ ÉVI EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKON

A Márki-Zay-féle mozgalom azt is elárulta a lapnak küldött reakciójában, hogy „a hamarosan bejegyzésre kerülő” Mindenki Magyarországa Néppárt „mindenképpen” indulni fog a jövő évi Európai Parlamenti választásokon, méghozzá egyedül. A listáról majd csak a következő hónapokban dönt a párt, így várhatóan az ősz elején tudnak nevekkel szolgálni.

Márki-Zay Péter öt éve irányítja Hódmezővásárhelyt polgármesterként, a 2018-as időközi választáson Hegedűs Zoltánt, a Fidesz jelöltjét győzte, míg egy évvel később a függetlenként induló, Grezsa Istvánnal szemben nyert.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb