Közélet

Lázár János megüzente a hódmezővásárhelyieknek: ha újraválasztják Márki-Zay Pétert, nem számíthatnak semmiféle együttműködésre a kormánytól

Lázár János építési és közlekedési miniszter szerint Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester árt a közösségnek, ha továbbra is a politikában marad, mint mondta, Márki-Zay Péter „idegen érdekeket szolgál”. Szerinte ezért nem lehet rábízni a közösség, az adófizetők pénzét – erről a helyi rádióban beszélt, nyilatkozatából az MTI idéz.

Hozzátette: a kormány tagjaként „azt kell mondjam”, hogy ha a hódmezővásárhelyiek megválasztják Márki-Zay Pétert polgármesternek, „ami persze szíve joguk, és van persze lehetőségük erre, akkor a kormánytól semmiféle támogatásra és együttműködésre nem számíthatnak”.

ILYEN EMBERREL NEM FOGNAK EGYÜTTMŰKÖDNI

Márki-Zay Péter pénzt kapott személyesen azért, hogy idegen, külső érdekeket szolgáljon, ilyen emberrel nem tudunk és nem fogunk együttműködni – mondta. Arról is beszélt, hogy a kormány „elég jól elvan”, ha egy várost ellenzéki polgármester vezet, mint Szegeden, és akkor is, ha „kiváló kormánypárti polgármester” van, mint Debrecenben, Székesfehérváron vagy Győrött.

A rádióinterjúban egyebek mellett a beruházásokról is beszélt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb