Mindenmás

Lenyűgöző képeket láthatunk most a felújítás alatt álló ikonikus szegedi épületről! Mutatjuk! (galéria)

Már látható, mivé alakul Szeged egyik ikonikus épülete, a Royal Hotel. Bátyi Zoltán fotóin követhetjük nyomon a lenyűgöző változásokat.

A Royal Hotel újjászületése örömhír, annál is inkább, mert nemrég még a Kölcsey utcai bérlők panasza miatt került a figyelem középpontjába: a felújítási munkálatokból származó porfelhők miatt mindennapjaikat árnyékolták be. Erről itt írtunk:

A képek alapján látható, hogy az egykori szálloda már most, a felújítás közben is lenyűgöző. Az épület külső része szinte újjászületett, a belső terekről viszont még nem láthatunk semmit.

A felújítás még mindig folyamatban van, de az eddig látottak alapján a Royal Hotel vissza fog térni régi fényében. Ahogy a munkálatok haladnak előre, egyre izgalmasabb lesz látni, mivé alakul Szeged ezen meghatározó épülete.

Várjuk a következő képeket, hogy továbbra is nyomon követhessük a Royal újjászületését. Utolsó információink szerint diákszálló lesz, de legyünk őszinték: a képek alapján akár Szeged új ikonikus szállodája is lehet megint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb