Mindenmás

Meghallgatta az önkormányzat a Kétfarkú Kutya Párt kérését, áthelyezték a balesetveszélyes oszlopokat a Petőfi Sándor sugárúti bicikliúton

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Magyar Kétfarkú Kutya párt szegedi szervezete még februárban hívta fel a figyelmet a Petőfi Sándor sugárúti kerékpárúton lévő balesetveszélyes oszlopokra. Most arról számoltak be, hogy az oszlopok áthelyezésre kerültek, de a siker mégsem teljes.

“Februárban megkíséreltük több alkalommal is felhívni a figyelmet a balesetveszélyes oszlopokra a Petőfi Sándor sugárút menti bicikliútnál Jedik segítségével, ám rendőrt hívtak ránk. Az eljárásból ugyan nem lett semmi, azonban az oszlopok is a helyükön maradtak, így bejelentettük a problémát az önkormányzatnak, emellett részletes megoldási javaslatot is tettünk” – írta a párt szegedi szervezete korábban egy Facebook-bejegyzésben. Kiemelték, hogy az önkormányzatnak küldött levelükben tételesen leírják a kifogásolt oszlopok körüli problémát, és az azokra javasolt megoldásokat.

JÚNIUS VÉGÉRE ÁTHELYEZTÉK AZ OSZLOPOKAT, DE A SIKER MÉGSEM TELJES

Most aztán újabb fejleményekről számoltak be, mint írják: ,,Legutóbbi posztunk óta az Önkormányzat a javaslatunkhoz hasonló módon távolabb helyezte az oszlopok többségét a Petőfi Sándor sugárúton, így azok már nem balesetveszélyesek a biciklisekre, ami mindenképpen pozitív! Sajnos azonban a legelső (és egyben leginkább balesetveszélyes) oszloppárt érintetlenül hagyták, így nem teljes a siker. Remélhetőleg csak véletlenül maradt ki ez a két oszlop, így újabb levélben jelentettük a problémát.”

Az oszlopok javítás előtt és után. Fotó: MKKP Szeged FB.
Az oszloppár, amelyik kimaradt. Fotó: MKKP Szeged FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb