Sport

Napi büszkeség: vásárhelyi úszó is bekerült az ifi válogatott keretébe, így ő is utazik a belgrádi junior Európa-Bajnokságra

Kihirdették a keretet, vásárhelyi úszó is bekerült a korosztályos válogatottba: Kis Noel ma útnak is indult Belgrádba, ahol a jövő héten megrendezésre kerülő kontinensviadalon több versenyszámban is indul.

Kis Noel, a Hód Úszó SE növendéke korábban bekerült a korosztályos válogatottba, így ma útnak indult Belgrádba, az Ifjúsági Európa-Bajnokság helyszínére – írja közösségi oldalán a HÓD ÚSZÓ SE HÓDMEZŐVÁSÁRHELY. A versenyt július 4-9. között rendezik, ahol többek között a Csongrád-Csanád vármegyei fiatal is képviseli hazánkat. Noel összesen négy különböző versenyszámban fog rajtkőre állni Szerbiában, ezek pedig:

  • 50m gyors
  • 100m gyors
  • 4x100m gyorsváltó
  • 4x100m vegyesváltó

AZ EGYESÜLET EGYIK VERSENYZŐJE KORÁBBAN FAIR PLAY DÍJAT KAPOTT

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, nemrégiben az egyesület egyik növendéke, Rauch Róbert Fair Play díjat kapott. Június 17-25. között rendezték meg Berlinben a Speciális Olimpiai játékokat, ahol 77 magyar sportoló vett részt. Bár Rauch Róbert, a Hód Úszó SE ifjú tehetsége nem fért bele a Berlinbe utazó magyar válogatott keretbe, de fegyelmezettségével és szorgalmával rész vett az olimpiai felkészülésben, amivel Fair Play díjat érdemelt ki. Erről bővebben itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb