Kikapcs

Faludy-est a Maláta Sörkertben: Jöjj, élvezd, ízleld! És most nyerj egy 2 személyes vacsora-jegyet!

Figyelem, kulturális és gasztronómiai kalandozók! Szeged szíve, a Maláta Sörkert júliusban nem csak a sört, a fenséges ételeket és a remek hangulatot kínálja, de egy olyan este keretében tiszteleg Faludy György előtt, ami után garantáltan nem maradsz érzelmek és ízek nélkül. Kárpáti Tamás különleges kiállítását is exkluzív tárlatvezetés keretein belül élvezheted. Na ezt most másodmagaddal meg is nyerheted! Mutatjuk a részleteket.

A Maláta Kézműves sör- és grill kertben már idén megmutattuk nektek micsoda fenséges ételeket tudunk enni. A kézműves sörkülönlegességek mellett szolidárisan is érzékenyek akik idejárnak, egyre többen lépnek be még most is a Maláta Lovagrendbe. Most pedig egy újabb különlegesség érkezik: egy egész estés kulturális program vár rád, ahol bepillantást nyerhetsz a színművészet, az irodalom és a gasztronómia izgalmas világába. A kiállításon szemtől szemben találkozhatsz hírességek, színészek, írók és sportolók máshol nem látott különleges tárgyaival.

Aztán jöjjön a zseniális vacsora! Faludy György munkásságát a Malátában Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf színművészek mutatják be, miközben te beleharapsz egy tányér vörösboros csirkecomb filébe, majd a szalvétagombócot meggyraguval kóstolod meg.

Ez az este csak rólad szól! Jöjj el, merülj el a kultúrában, az irodalomban, és engedd, hogy a finom ételek és a sör hozzáadott értéket adjanak az estédhez. És ha már olvasol bennünket, ne feledd, hogy a Maláta Sörkert további izgalmas programokkal vár a hétvégén. Szombaton és pénteken a Docpiano Band és a Folk Roses egyaránt színpadra lép, hogy fergeteges hangulatot varázsoljanak a nyári estébe. Gyere, csatlakozz hozzánk, mert a Maláta Sörkertben a kultúra és a gasztronómia soha nem alszik!

Jegyeket itt tudsz elővételben venni: személyesen a Maláta Sörkertben, de érdemes már most érdeklődni e-mailben, vagy telefonon: [email protected], 06 30 190 2500

A végére pedig maradt egy jó hírünk is: másodmagaddal meg is tudunk hívni erre a rendezvényre, vacsorával együtt. Ugye mennyire jó lesz ez a hétvégéd is? ITT VANNAK A RÉSZLETEK:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb