Gasztro

Óriásit megy a Trója 0 Ft-os hónapja, mindent díjmentesen visznek házhoz a Kölcsey utcából!

Mielőtt valaki félre értené, díjmentesen = szállítási díj nélkül, az ételért természetesen fizetni kell. Leteszteltük a Trója Ételbár és Hummusz Terrace júliusi akcióját, hogy kipróbáljuk, mennyire gyorsan érnek ki a futárjaik úgy, hogy a 0 Ft-os hónap miatt alaposan felpörgött a Kölcsey utcai mediterrán étterem élete.

Ha valaki lemaradt volna az előző 48 óra szegedi (gasztro)történéseiről, érkezzen egy villám-gyorstalpaló:

Hétfőn újraindították a Trója áprilisban óriásit durranó 0 Ft-os akcióját, vagyis, július 10 és 31. között fuvardíj nélkül viszik a finomságokat, mindössze két kikötéssel. Direktben, tőlük kell rendelned, a www.trojaszeged.hu oldalon vagy a +3630 627 9056 számon, minimum 2000 Ft értékben.

MINDEN PONT UGYANANNYIBA KERÜL, DE NINCS SZÁLLÍTÁSI DÍJ

Az nyilván alap (és a korrektség legalapvetőbb követelménye), hogy a 0 Ft-os szállítás dacára sehol máshol nem sózzák rá a vásárlóra a fuvardíjon elvesző forintokat. Bár egy pillanatra sem feltételeztük az ellenkezőjét, azért megjegyeznénk, hogy a délben rendelt Trója Crispy Tál (amely lassan már legalább annyira szegedikum, mint a halászlé vagy a fűszerpaprika) ugyanúgy 2650 Ft volt, mint egy hete, akárcsak a fél órája Klebelsberg-telepre kért két adag hummusz, ezek közül a “sima” tahina csak 1350 Ft volt, a drágábbik, de nagyon fullos lazaccal megpakolt hummusz tálért pedig 3690 Ft-ot kért a futár. Az utóbbiból kb. 3 hete rendeltünk egy ugyanilyet, az ár stimmelt, még a blokkot is megtaláltuk a konyhafiók mélyén.

GYORS, MINT A VILLÁ… NA JÓ, MINT EGY TRÓJAI FUTÁR

Az igazi kérdés inkább az volt, hogy a dömping dacára mennyire volt gyors a szállítás. A deles körünk már-már a pofátlanság határát súrolta:

volt képünk a Kárász utcai Átriumba (ahol a Szeged365 szerkesztősége működik) kérni egy szállítást a nagyjából 100 méterre lévő Kölcsey utcából.

Nem volt sok idő, a 20 perces kör nagyjából annyi volt, mintha kiültünk volt a Trója-teraszra. Az utóbbi, hattyasi kör már keményebb dió, főleg, hogy mostanában a városrészt Szeged többi pontjával összekötő vasúti átjáró félóránként elesik, szóval, ha pechje lett volna a futárnak, + 15-20 perc is hozzáadódhatott volna a menetidőhöz. Nem volt, elmondása szerint pont elkerülte a sorompót, így aztán óra szerint 47 perc alatt futott be a két hummusz, ami egészen parádés időnek számít a Kölcsey utca és az egykori vallás- és közoktatásügyi miniszterről elnevezett városrész között.

MÉG MINDIG BRUTÁL JÓ A TRÓJA-HUMMUSZ

Összegezve a tapasztaltakat, a 0 Ft-os hónap jelentjük, működik, ráadásul meglepően gyorsan, gördülékenyen. Egy pro Szeged365 tipp a végére: a hummuszt – akár ettél már máshol, akár nem – kóstold meg náluk, tényleg érződik rajta, hogy Khaled Kedan séf otthon tanulta meg a fortélyait, nem a Wikipédiáról…

Trója Ételbár és Hummusz Terasz a Kölcsey utca 4-ben vár, a díjmentes kiszállításuk pedig hétfőtől működik, akkor, ha direktben tőlük rendelsz, minimum 2000 Ft értékben. Telefonon a +3630 627 9056 számon, online pedig ITT éred el őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb