Szegedi Arcok

Bezár Szeged egyik street-food szentélye, ég veled PapaChef!

“Ebben a mindennapjainkat is roncsoló, tornádóban megrendezett gazdasági rodeóban arra a döntésre jutottunk, hogy a jelenlegi formában nem szeretnénk tovább etetni ezt a kreativitás faló, és az élet minden területét behálózó álom ölő talmi szörnyet. Ezért jövőhéttől bezárjuk az éttermünket és új utak után nézünk ahol szabad teret tudunk nyújtani a fejlődésnek” – írta a közösségi oldalán a szegediek egyik közkedvelt hamburgerezője és étterme, a Papachef’s Kitchen, vagyis nagyon úgy fest, hogy búcsút inthetünk az autentikus BBQ ételeknek is.

“Kicsit úgy érzem ezt mint Forrest Gump amikor futása végéhez ért és megállt – kicsit fáradt vagyok. Azt hiszem, most hazamegyek” – olvasható a bejegyzésben. Mint kiderült, vasárnapig tartanak nyitva az ÁRKÁD Szegeddel szemben.

A Papachef’s Kitchen Szegednek egyébként egyszer már költöznie kellett, 2021-ben ugyanis a Pivo felújítását nem sikerült túlélniük. Gergő, azaz PapaChef tavaly adott nekünk interjút, ezt itt olvashatod el:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb