Mindenmás

Jó hír vasárnapra: kiengedték a kórházból a pénteken felboruló édesanyát és kisbabáját, mindketten karcolás nélkül megúszták a balesetet

Egy ütközést követően oldalára borult egy autó a Szent-Györgyi Albert utcában Szegeden, a helyszínről egy csecsemőt megfigyelésre kórházba szállítottak – számoltunk be róla csütörtökön. A balesetben érintett édesanya egy nappal később ránk írt, most pedig kiderült, hogy kiengedték őket a kórházból, ő is és kisbabája is karcolás nélkül megúszták a csütörtöki balesetet.

Az elsőbbségi szabályok megszegése miatt két autó ütközött péntek délután Szegeden, a Szent-Györgyi Albert utcában – írtuk meg csütörtökön. Az autókból hárman saját lábukon kiszálltak, ám a mentők egy szintén az egyik járműben utazó csecsemőt megfigyelésre kórházba szállítottak. Az anyuka, Alexandra másnap ránk írt és biztosított bennünket, hogy a ,,kis hősnek semmi baja”. Mint akkor írta: “Szerencsére semmi bajunk nem történt. A pici baba be volt kötve az ülésbe és a B oszlop után csapta telibe az autót a jobbkéz-szabályt be nem tartó, száguldó mikrobusz… Egyelőre a kórházban megfigyelés alatt tartanak bennünket, de elméletileg a kis hősnek semmi baja. És igen, természetesen túl lassan mentem, hisz én lelassítottam szétnéztem és utána indultam neki a kereszteződésnek…”

MINDKETTEN KARCOLÁS NÉLKÜL MEGÚSZTÁK, AZ ÉJSZAKÁT MÁR OTTHON TÖLTÖTTÉK

A történtek után most az is kiderült, hogy végül mindketten karcolás nélkül megúszták a dolgot, sőt, tegnap kiengedték őket a kórházból, így az estét már otthon töltötték – számolt be róla az édesanya az Újszeged az én otthonom nevű Facebook-csoportban. A megkönnyebbült anyuka a bejegyzésében azoknak is köszönetet mondott, akik segítettek a balesetben: “Szeretnénk köszönetet mondani annak a férfinek aki a tegnapi Forrás hotelnél lévő karambolnál felmászott az mikrobuszunk oldalára és kinyitotta az ajtót! Valamint azoknak az embereknek, akik segítettek kiemelni a kisbabámat és nekem lejönni az autóról majd utana próbáltak megnyugtatni. Szörnyű érzés volt az a tehetetlenség beszorulva a felborult autóba, igy köszönöm a gyors lélekjelenlétet!Egy karc nélkül megúsztuk, 11 órakor kiengedtek a kórházból, így itthon töltöttük az éjszakát már.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb