Kikapcs

Balázs Gyula, a Kowalsky meg a Vega hálát adott a szegedi orvosoknak!

Forráskúton lépett fel az együttes, hatalmas sikerük volt: az eső ellenére folyamatosan kitartott a közönség. A Kowalsky meg a Vega énekese akkor már tudta, hogy a szegedi orvosok fognak segíteni a szemével kapcsolatban.

Napokkal ezelőtt írta Balázs Gyula: “Még az a bal pupilla! Most még van hangulatunk nevetni a rendkívül furcsa tekinteten, ami a szemvizsgálat miatti pupillatágítás után maradt ma reggelre is… de nyilván a hét elején esedékes egy órás műtétet ki fogom bírni nevetés nélkül… Ezeket a napokat Szegeden töltöm. Ma este Forráskúton koncert, utána irány a klinika. A jókívánságokat hálával veszem, az mindig erőt adó energetika.”

A koncerten aztán végig esett az eső, de a közönség nem mozdult, sőt hatalmas erőt adtak az énekesnek, aki a közösségi oldalán külön megköszönte ezt az erőt, amit Szeged melletti koncerten kapott: “Hiába esett már megint az “égi áldás” szinte egyfolytában , a hangulat ismét fergeteges volt! Forráskút egy csodahelyszín! Köszönjük“A műtétem előtt rengeteg energiát és bátorságot kaptam Tőletek! Ezt külön KÖSZÖNÖM!” (Kowa)

Ma már ezt a fotót posztolta, ahol külön megköszönte szegedi klinika orvosainak és nővérkéinek a profi segítséget. Valami komplikáció is lehetett, mert elhúzódott a beavatkozás, de szerencsére, és Dr. Vass Attila doktor Úrnak, valamint Dr Soós Judit Szemész szakorvosnak (és segítőinek!) szaktudásának köszönhetően, sikeres volt a műtét. Itt kívánunk jó egészséget az énekesnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb