Közélet

Kedd este is lövöldöztek, és egy robbanás is hallatszódott Hajdújáráson és Palicson, a szerb-magyar határtól nem messze (videóval)

Lövöldözés tört ki a magyar-szerb határ melletti Hajdújáráson, hétfő este 9 környékén, két migránscsoport csapott össze. Az esetnek egy halálos áldozata volt és ketten megsérültek. Mint kiderült, a magyar-szerb határtól nem messze még kedden sem nyugodhattak meg a lakók, hiszen este újabb lövések dördültek és egy robbanás is hallatszódott.

Egy robbanásról és lövésekről számoltak be a helyiek a közösségi oldalakon kedden este – írja a Pannon RTV. A hajdújárásiak elmondása szerint értesítették a rendőrséget is. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a robbanást, és hogy vannak-e sérültek vagy áldozatok. A portálhoz eljuttattak egy biztonsági kamera felvételét is, amelyen hallani a robbanást és a lövéseket.

A hétfő esti eseményekről annyit lehet tudni, hogy nem csak Hajdújáráson, hanem még 4 másik településen is lövöldöztek a határ túloldalán. Egy afgán állampolgár meghalt, ketten pedig megsérültek. Az úgynevezett Hevér-soron történt lövöldözést megelőzően az Ifjúság utcában kergették egymást a migránsok, ugrálták át a helyiek alacsonyabb kerítéseit. A falubeliek rettegnek, azt mondják nem bíznak abban, hogy ezt az állam megoldja, nem is várnak semmit, itt magukat kell megvédeniük.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb