Sport

Pádár Nikivel a döntőbe jutott a 4×200-as női gyorsváltó a fukuokai vizes világbajnokságon

Kós Hubert és Kovács Benedek is továbbjutott a 200 méter hát selejtezőjéből az elődöntőbe, míg a női 4×200 méteres gyorsváltó, azaz Pádár Nikiék döntőt úszhatnak a fukuokai vizes világbajnokság medencés versenyeinek ötödik napján.

Pádár Nikivel a döntőbe jutott a csütörtök délelőtti előfutamokból a 4×200-as női gyorsváltó. Itt az Ábrahám Lilla Minna, Pádár Nikolett, Késely Ajna, Molnár Dóra összeállítású magyar csapat 7:55.26 perces idővel futamában a negyedik lett, így összesítésben a hetedik helyen bekerült a fináléba, amelyet közép-európai idő szerint 14.45 órakor rendeznek.

KÓS HUBERT ÉS KOVÁCS BENEDEK IS TOVÁBBJUTOTT

Kós Hubert és Kovács Benedek is továbbjutott a 200 méter hát selejtezőjéből az elődöntőbe.  Elsőként Kós ugrott medencébe, az Egyesült Államokban a legendás Michael Phelps korábbi edzőjével, Bob Bowmannel készülő magyar versenyző 1:57.27 perccel megnyerte futamát, összesítésben pedig a harmadik lett. Kovács – aki tavaly döntőt úszott ebben a számban a Duna Arénában, majd a római Európa-bajnokságon ezüstérmet nyert – a táv második felében spórolt az energiájával, így 1:58.17-tel a 14. helyen ment tovább az elődöntőbe.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb