Közélet

Beindult a szerb rendőrség: begyűjtik a migránsokat a szerb-magyar határ melletti erdőkben

Nem hivatalos információk szerint a rendőrség és a szerb belügyminisztérium speciális egységei már a hajnali órákban kivonultak az erdőkbe, ahol megnövelt erőkkel fésülik át a terepet és gyűjtik be az illegális migránsokat a szerb-magyar határ közelében, miután a múlt héten többször is lövöldöztek.

Nagyszabású rendőri akció zajlik a Szabadka környéki erdőkben. Ma hajnali 4 órakor kezdődött meg az illegális migránsok felkutatása Szabadka Város erdős területein, a magyar határ közelében. Az akcióban a belügyminisztérium mintegy 800 tagja vesz részt, valamint beszámolók szerint Bratislav Gašić belügyminiszter is a terepen tartózkodik – írja a Pannon RTV. A keresésben a belügyminisztérium helikopteres egysége is részt vesz.

A SPECIÁLIS EGYSÉGEK GOLYÓÁLLÓ MELLÉNYBEN, FELFEGYVERKEZVE FÉSÜLIK ÁT AZ ERDŐS TERÜLETEKET

A hajdújárási lakosok jelentései szerint a speciális egységek golyóálló mellényben, állig felszerelkezve fésülik át a Hajdújárás-menti erdős területeket. Az akció kiterjedt a makkhetesi erdőre, a szabadkai Jasenovac-erdő területére és a palicsi Tőzeg-tó környékére is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb