Mindenmás

Ilyen egy igazi felejthetetlen nyári este a Studio55 Bar&Lounge teraszán

Jól esne ebben a nagy hőségben egy hűsítő jeges, nyári koktél? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy tudunk egy helyet, ami tele van pálmafákkal, bármilyen italt elkészítenek Neked és olyan naplementében élvezheted a koktélokat, ami világszinten egyedülálló? Mindezt ráadásul Szeged szívében, a Belvárosi Mozi előtt.

Ha tetszik az ötlet, akkor a Studio55 Bar&Lounge a Te helyed! Több száz koktél közül választhatsz, megkóstolhatod a legnépszerűbb csapolt söröket, de biztosan megtalálod a kedvenc borodat és pezsgődet egyaránt. Ha kíváncsi vagy a pontos kínálatra, akkor nézd meg legutóbbi videónkat, amiben ellátogattunk a Studio55 Bar&Lounge teraszára:

A nyereményjáték győztese, Ivett már fel is használta a KOKTÉL-KVÍZ kuponját, és elmondása szerint: „Felejthetetlen élmény volt végig kóstolni ezeket a különleges italokat. Változatosan voltak összeállítva a koktélok és igazi fejtörést okozott kitalálni, hogy melyik italban pontosan mi található. Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki!”

Természetesen Te is bármikor kipróbálhatod a KOKTÉL-KVÍZT a Studio55 Bar&Lounge teraszán. Csupán annyi a dolgod, hogy felhívod őket, és jelzed, hogy szeretnél egy ilyen játékban részt venni. Akár már két főtől várják a jelentkezőket, de ha nagyobb csapattal szeretnétek menni, esetleg lánybúcsút, legénybúcsút tartotok, vagy szülinapoztok akkor is garantáltan tudnak segíteni Nektek.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan telnek a nyári esték a Studio55 Bar&Lounge teraszán, akkor szerencséd van, ugyanis hoztunk Neked egy galériát, ami tökéletesen bemutatja Szeged egyik legmenőbb, leghangulatosabb helyét:

Érdemes bekövetni őket Facebookon, ugyanis folyamatosan érkeznek a friss akciókkal, eseményekkel.
Fedezd fel hangulatos weboldalukat: https://www.studio55.hu/
Foglalj asztalt még ma: +36 30 585 8101
Találkozzunk a Vaszy Viktor tér 3. szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb