Mindenmás

Túl sokszor mentek neki a tram-trainnek az egyik körforgalomnál Vásárhelyen, a rendőrség STOP táblát rakott ki, és razziát is tartott a helyszínen

A hódmezővásárhelyi Bajcsy-Zsilinszky és a Kistópart utca kereszteződésénél található körforgalomban az elmúlt egy évben több anyagi káros baleset is történt. A problémát mindegyik esetben az okozta, hogy a személygépjármű nem adta meg az elsőbbséget a vasúti szerelvénynek – tudtuk meg a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrségtől.

Mint a közösségi oldalukon kiemelték, az eseményekre reagálva a közút kezelője a rendőrséggel egyetértésben döntött a forgalomszabályozás módosításáról: stoptáblát helyeztek ki, és a megállás helyét jelző vonalat is felfestették.

EGY HÉT ALATT HATVAN ESETBEN TÖRTÉNT RENDŐRSÉGI INTÉZKEDÉS A HELYSZÍNEN

Az egyenruhások mindezek mellett fokozott figyelmet fordítanak az utak biztonságára, ezt jól mutatja, hogy az említett helyszínen egy hét leforgása alatt összesen hatvan esetben történt rendőri intézkedés az elsőbbségre vonatkozó szabályok megsértése miatt. Arra kérnek mindenkit, hogy körültekintően közlekedjenek!

Mutatunk pár, a helyszínen történt balesetet is:

Apropó, ha már vasútvillamos: új tram-train össze nem törő challenge-t hirdettek a szegedi Kétfarkú Kutyások, most azonban nem fekvőtámaszokra gyúrnak, hanem a közösségi munkára.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb