Mindenmás

Bevezetik a fizetős parkolást az ÁRKÁD Szegedben

Bevezetik a fizetős parkolást az ÁRKÁD Szeged bevásárlóközpontban. Mint megtudtuk, a fizetős rendszer bevezetésének pontos dátuma még nem ismert. Várhatóan szeptember folyamán élesedik a rendszer.

„Látogatóink tájékoztatását akkor kezdjük meg online/centerben, amikor ismerjük a bevezetés pontos dátumát, mert most a parkolórendszer kiépítése még folyamatban van, valamikor szeptember folyamán indul a rendszer” – közölte a bevásárlóközpont kérdésünkre pénteken, tehát az már biztos, hogy fizetős lesz a parkolás a helyszínen.

Az egyik szegedi csoportba egyébként felkerült egy fotó is, amin a tervezett díjszabás is szerepel, ezt azonban időközben törtölték. Amint lesz hivatalos árlista, jövünk vele! A bevásárlóközpontban egyébként 1300 parkolóhely van jelenleg.

A MULTIK MÁR MEGLÉPTÉK

Egyre több, eddig ingyenes parkoló válik fizetőssé Szegeden. Márciusban a Penny Market, korábban pedig a Tesco Express, a LIDL és az ALDI is bevezette, mivel olyanok is elfoglalták a parkolóhelyet, akik nem vásárolni mentek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb