Közélet

Visszatért Ahsoka Tano a Petőfi Sándor sugárúti kerékpárútra, hogy felhívja a figyelmet a veszélyesen kihelyezett oszlopokra

Februárban számoltunk be arról, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya párt szegedi szervezete felhívta a közlekedők figyelmét a Petőfi Sándor sugárúti kerékpárúton lévő balesetveszélyes oszlopokra. Június végén az oszlopok nagy részét áthelyezték, egy kivételével. Az említett oszloppár azóta sem került áthelyezésre, így ismét felhívták rá a figyelmet, sajátos módon – tájékoztattak közösségi oldalukon.

Már egy ideje húzódik a Petőfi Sándor sugárúti kerékpárút ügye, a Kétfarkú Kutya Párt először még februárban hívta fel a figyelmet arra, hogy az oszlopok a bicikliúthoz túl közel, balesetveszélyesen vannak kihelyezve. Júniusban aztán beszámoltunk róla, hogy meghallgatta kérésüket az önkormányzat, az oszlopokat áthelyezték a bicikliúton kívülre. Egy oszloppárt, a legelsőt – és egyben a leginkább balesetveszélyeset – azonban valamiért érintetlenül hagyták. Ezt nehezményeztek is június végén, közösségi oldalukon is beszámoltak róla, hogy a siker sajnos még nem teljes. Kicsit több, mint egy hónap elteltével sem történt változás, ezért ismét felhívták rá a figyelmet, erről közösségi oldalukon számoltak be. Visszatért Ahsoka Tano a Petőfi Sándor sugárút bicikliútjának aszfaltjára, íme:

Fotó: MKKP Szeged FB.

EGY KITALÁLT SZEREPLŐ A CSILLAGOK HÁBORÚJA UNIVERZUMÁBAN

Ahsoka Tano, kitalált szereplő a Csillagok háborúja univerzumában. A mozifilm-sorozatban nem szerepel; főként az animációs Star Wars: A klónok háborúja című egész estés filmből és A klónok háborúja, illetve a Star Wars: Lázadók című sorozatból közismert.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb