Kikapcs

Geszti Péter a Szabadtéri színpadán egy csacsi mellett árulta el mit gondol Szegedről!

”Elképesztő hangulata van Szegednek!” – nyilatkozta Geszti Péter, aki nem rejtette véka alá mennyire felszabadult és boldog, hogy az Ezeregy Éjszaka itt van a Szegedi Szabadtéri Játékokon!

Az ezeregy éjszaka csodálatos, burjánzó mesevilága csaknem kétezer éves. A történetfolyam arab, perzsa, indiai és kínai elemeiből ezúttal Tasnádi István, Geszti Péter és Monori András alkotott varázslatos zenés darabot. Az izgalmas world musical kerettörténetében Sahriár király szerelmi bánattól szenved, míg elé nem vezetik a rabnő Seherezádét, aki – hogy életét mentse – példázatos történetbe kezd.

Az előadáson felcsendülnek azok a zenék, amik bizony garantáltan dallamtapadást okoznak a nézőknél. FullAnyuuuu, Szeged 31 ezres követőtáborral rendelkező influenzaszere is megosztott egy képet Trokán Nórával, aki a Sherezádészerepéért költözött le pár hétre Szegedre.

Geszti Péter egy csacsi társaságában nyilatkozott, többek között Szegedről: “Elképesztően hangulata van Szegednek”! Geszti arcán egyértelműen látszódik,hogy nagyon jól érzi magát nálunk. mi pedig nagyon várjuk az előadást!

SZEREPLŐK:

SEHEREZÁDÉ:TROKÁN NÓRA
SAHRIÁR KIRÁLY:BÁNYAI KELEMEN 
BARNA
ALI:MÁRKUS LUCA
HARÚN:TASNÁDI BENCE
DZSÁFÁR:STOHL ANDRÁS
DZSIN/
BEK-BEK, a főeunuch:
MÉSZÁROS MÁTÉ
JÁZMIN:BORI RÉKA
MASZRÚR, a hóhér/
IFRIT:
KŐRÖSI ANDRÁS
ÖREG SZULTÁN, 
Jázmin apja:
TAMÁSI ZOLTÁN 
Háremhölgy:BEHUMI DÓRI
Jósnő/
Háremhölgy:
VÁCZI ESZTER
Őrparancsnok/
börtönőr/Fej a fán:
KÁRÁSZ ZÉNÓ
Pap/Paraszt szamárral/
börtönőr/Fej a fán:
SZÍVÓS LÁSZLÓ
Egy hang/kereskedő/
börtönőr/Fej a fán:
RÉDEI ROLAND

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb