Kikapcs

Újra mulat a Garden: Nyári Kálmán, Jolly és Krisz Rudi rúgja be a 2023-as ősz motorját, úgy viszik a jegyeket, mint a cukrot

…ezért aztán javasoljuk, Te se maradj le róluk. Már tradíció, hogy erőteljes programkínálattal tolja be az ősz motorját a Damjanich utca (megy persze az egész városrész) kedvenc bisztrója, akik már el is kezdték a jegyértékesítést a soron következő rendezvényeikre. Peter Sramek után – aki telt házas bulit adott a hétvégén – jön Jolly, Nyári Kálmán és Szeged kedvenc Krisz Rudija, mi pedig mutatjuk a Garden-menetrendet.

Mielőtt fejest ugranánk a programbontásba, kezdjük a legfontosabbal: szeptember 2-án jön a sorban hatodik Kétlábon vagy Négykeréken a Gyermekklinikáért futás, amelynek elindítója a Garden tulajdonosa, Jakab Gusztáv. Mint Gusztitól megtudtuk, az idei esemény célja is egy olyan eszköz megvásárlása, amelyre óriási szükség van az SZTE Gyermekklinikán. A nevezés a nyári főhadiszállásuk, a Garden stég előtt lesz, és akárcsak eddig, séta, futás vagy kerékpározás formájában is részt lehet rajta venni.

Ha kisprinteltük magunkat, jöhet egy finom vacsora a Garden megújult kínálatából (részletek hamarosan), aztán pedig az alábbi három program, szépen sorban:

SZEPTEMBER 29., PÉNTEK, 19:30
Nyári Kálmán vacsoraest

Utoljára januárban járt a Gardenben az a Nyári Kálmán, aki többek között a New York Palota (Boscolo Budapest), a Sinatra Bar, a Hilton Budapest, a Symbol és a Corinthia Grand Hotel Budapest vendégeit szokta szórakoztatni, de Amerika (Los Angeles, Las Vegas) Kanada és Kazahsztán is megismerhette már munkásságát. A srácnak orbitális hangja van, a januári hangulat mindent vitt, az egyetlen probléma csupán annyi volt, hogy idő előtt elfogytak a jegyek…

A mostanira még van, vacsorával együtt 13.990 Ft, ami elég korrektnek számít 2023-ban Szegeden, mi a helyedben lecsapnánk rá a Damjanich utcában.

Bővebb infó ITT.

OKTÓBER 20., PÉNTEK, 20:00
A színpadon Jolly, mulat a Garden

Hazánk mulatós Elvis Presley-jét, avagy Jolly-t lehet szeretni vagy utálni, azonban két dolog biztos:

  • ha jön, mindig orbitális buli lesz a végére,
  • és igen, mindig idő előtt elfogynak a jegyek, Tarcsi Zoli egyenlő a telt házzal, főleg a Gardenben.

Most is az lesz, valahogy így:

A vacsora jegyek elővételben 12.900 Ft-ért várnak a Gardenben, beépített No Roxa Aj életérzéssel, bővebb infót pedig ITT találsz.

NOVEMBER 24., PÉNTEK, 21:00
Krisz Rudi vacsoraest

A program, amit nem kell bemutatni, mint ahogy Krisz Rudit sem. A most 41 éves egykori tinisztár útját Szikora Róbert egyengette, volt az év énekese, rajzolt homokba szerelmet és bezsebelt annyit Bravo Otto díjat, hogy egy IFA-plató nem lenne elég neki, ha le szeretné hozni a november 24-én esedékes Garden-koncertjére.

A vacsoraestre ITT találod a jegyeket, 90’s faneknek és feleségük megbocsátására vadászó, bűnbánó férjeknek már-már kötelező program.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb