Kikapcs

Már épülnek a faházikók az Államalapítás Ünnepére a Széchenyi téren, 8000 effektből álló tűzijátékkal ünnepelünk a rakparton

Augusztus 18-án, pénteken elstartol Szegeden az Államalapítás Ünnepe alkalmából a háromnapos hagyományos ünnepi rendezvény a Széchenyi téren. Az előkészületek már javában zajlanak, az első faházikók már épülnek is. A három napos zenei- és kulturális felhozatal idén látványos tűzijátékkal is kiegészül a Huszár Mátyás rakparton: 8000 effekt, színek kavalkádja és tűzijáték bombák kápráztatják el a kilátogató szegedieket.

Hamarosan megtelik élettel a város szíve, melyre már teljes gőzzel készülnek a szervezők: szerdán már az első faházikók is előbukkantak a Széchenyi tér platánfái alatt. Mutatjuk is, hogyan zajlanak az előkészületek:

VASÁRNAP ESTE TŰZIJÁTÉK KÁPRÁZTAT EL BENNÜNKET A RAKPARTON

A Széchenyi téri program idén is 3 napos lesz, ami változás, hogy ezúttal lesz tűzijáték, amit a rakpartról lehet majd megnézni augusztus 20-án, vasárnap este 21.00 órától. A Huszár Mátyás rakpartot egyébként – a produkció idejére – lezárják majd. A tűzijáték igazán pazar élményt kínál a kilátogatóknak: nem lesz hiány az élénk, színes effektekből, melyekből közel 8000-rel kápráztatják el a közönséget, nem is beszélve a csodálatos színekben pompázó tűzijáték bombákról.

Az augusztus 20-ai háromnapos rendezvény részletes programjáról alábbi cikkünkben írtunk, melyben mutatjuk a fellépőket és a Széchenyi tér felhozatalát:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb