Kikapcs

5 ezer darab gumikacsa fog úszni a Tiszán, idén is lesz Jótékonysági Gumikacsa Verseny Szegeden

Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Gumikacsa Versenyt Szegeden. A Classic Grill VIII. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Versenyen az elmúlt évekhez hasonlóan idén is 5000 darab sárga színű gumikacsa fogja ellepni a Tiszát és versengeni egymással egy jó cél érdekében – tudtuk meg a szervezőktől. Mint kiderült, az eseményt idén szeptember 2-án rendezik meg a Partfürdőn.

A verseny nem csak egy szórakoztató családi program, ennél sokkal több: életmentő szívműtét(ek)re gyűjtenek vele. A versenyen befolyt összeget, illetve a szponzori támogatásokat a Rotary Gift of Life – Ajándékozz életet! projektjére fordítják, amelynek célja, hogy szívfejlődési rendellenességgel született gyermekeket juttasson életmentő szívműtéthez.

TAVALY 3 GYERMEK SZÍVMŰTÉTJÉT VALÓSÍTOTTÁK MEG

Tavaly 2.900.000 forint gyűlt össze a Gumikacsa Versenyen, ebből 3 gyermek életmentő szívműtétje valósulhatott meg: Moldován Reinitz Márton, Burcsa Gavril és Szegedi Anita már meggyógyultak és teljes életet élhetnek. Idén is szeretnének hasonló összeget összegyűjteni. Azok a szerencsések, akik az első közel 150 beérkező kacsa sorszámával ellátott szelvénnyel rendelkeznek, értékes ajándékokat vehetnek majd át. További információk ITT.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb