Szegedi Arcok

“Aki igényes a munkájára, az a vashulladékot összeszedi a munka végeztével” – szanaszét hevernek a levágott drótok a Zöldfa utcai játszótérnél, meg is lett belőle a baj

Új aszfaltot kapott a Zsitva sor és a Vértói út sarkánál lévő parkoló, ám nincs benne sok köszönet, se esztétikailag, se használat szempontjából messze nem éri el a célját – írtuk meg a legújabb szakembör rovatunkat csütörtök délután, és nem kellett sokat várni, már jött is a következő, ugyanis Imre olvasónk arról számolt be szerkesztőségünknek, hogy a Zöldfa utcai játszótér és sportpálya felújítása során igencsak kielégítetlen munkát végeznek, aminek köszönhetően már meg is történt a baj egy gyermekkel.

A fent is említett helyen egyébként a Szeged Zöld város projektje zajlik éppen. Ennek köszönhetően Felsővároson 140 millióból számos helyszínen alakítanak ki zöld területet, illetve játszóteret is kap két helyszín. Ennek keretében teszik rendbe a Zöldfa utcai játszóteret és sportpályát. Itt történt meg a baj.

Imre olvasónk ugyanis azt írta szerkesztőségünknek, hogy a kivitelező cég “emberei igencsak trehány munkát végeznek.” Így írt a Szeged365.hu-nak: “most cserélik a dróthálót, a levágott drótok szanaszét hevernek, ez rendkívül balesetveszélyes, meg is lett a baj belőle. Aki igényes a munkájára, az a vashulladékot összeszedi a munka végeztével, szerintem ez alap” – emelte ki, majd fotókat is mellékelt a helyszínről, és arról, hogy emiatt már egy gyerek is megsérült:

Olvasónk azt is hozzátette, hogy véleménye szerint ez a felelőtlen munkavégzés kimeríti a gondatlan veszélyeztetést, mivel a sportpályát legnagyobbrészt gyerekek használják. “Vagy ha még dolgoznak, hogy lett átadva a munka, ha meg nem lett átadva, miért nincs elkerítve, mint munkaterület?” – tette fel a kérdést, nem mellesleg teljesen jogosan. Akárhogy is, vigyázzatok a kicsi kincsekre, amíg a munkálatok zajlanak!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb