Mindenmás

Napi pakk: 32 fok és napos idő vár ránk Szegeden, indulnak az augusztus 20-ai ünnep programjai a Széchenyi téren

Végre elérkezett a péntek, s szerencsére napsütést és meleget, pontosan 32 fok körüli hőmérsékletet hozott magával Szegedre. Így ragyogó nyárias időben indulhatnak az augusztus 20-ai ünnep programjai a Napfény városában. A tankolásra viszont nem a mai nap a legtökéletesebb, ugyanis megint csak emelkedik a benzin ára a szegedi kutakon. Ragadd meg a kávéd, kortyolj egy nagyot és tarts közben ma is a Szeged365 híreivel, meghoztuk a legfrissebb reggeli infókkal a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Ilona, Ilma, Lenke és Helén nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 94 éve született Horváth Teri, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, az Indul a bakterház Banyája.
  • 90 éve született Roman Polanski, Oscar-díjas lengyel származású amerikai színész, filmrendező (Iszonyat, keserű méz, A zongorista).
  • 87 éve született Robert Redford amerikai színész (Kémjátszma, A suttogó).
  • 71 éve született Patrick Swayze amerikai színész, táncos, énekes és dalszövegíró (Dirty Dancing, Ghost).
  • 54 éve született Edward Norton, Golden Globe-díjas amerikai színész.

NAPOS-GOMOLYFELHŐS IDŐ VÁR RÁNK MA SZEGEDEN

Pénteken napos-gomolyfelhős időben lesz részünk, és ezen a napon is számítani kell még helyenként zápor, zivatar kialakulására a napos időszakok mellett. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalra több tájegységünkön párássá, ködössé válhat a levegő. Napközben 32 fok köré melegedhet a levegő Szegeden.

MA INDUL AZ ÁLLAMALAPÍTÁS ÜNNEPE ALKALMÁBÓL A HÁROMNAPOS PROGRAMSOROZAT SZEGEDEN

Idén is háromnapos lesz az Államalapítás Ünnepéhez kapcsolódó programsorozat Szegeden – írtuk meg egy hete, amikor még csak a nagyobb fellépőket jelentették be a szervezők, mára azonban befutott a részletes program.

ZSEBBENYÚLÓS LESZ MÁTÓL A TANKOLÁS SZEGEDEN

Pénteken a gázolaj ára nem változik, a benziné viszont bruttó 5 forinttal emelkedik. A 95-ös benzin átlagára így 641 forint lesz literenként, míg a gázolaj ára marad 645 forint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb