Szegedi ArcokVideo365

Dobpergés: bemutatkozik a REÖK Cukrászda Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazásának idei győztese

Hatalmasat pörgött a szegedi REÖK és DELIMO Cukrászdák által rendezett, 2023-as Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás, elképesztően sok, összesen közel 16.000 szavazat futott be a verseny ideje alatt, amit végül egy gyönyörű szegedi lány, a 17 éves Horváth Kitti nyert meg.

REKORDOT DÖNGETŐ SZAVAZATOK ÉS ELKÉPESZTŐ NYEREMÉNY

Még a tavalyi rekordot is megdöntötte a Reök és Delimo Kézműves Cukrászdák által négy éve elindított Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás, amelynek versenyzői összesen közel 16 ezer voksot gyűjtöttek be egyetlen hónap alatt. Nem véletlenül pörgött ekkorát, hiszen, ami a nyereményt illeti, igazán kitett magáért a cukrászda: a nyertes ugyanis egy influenszer szerződést és havi 100.000 forintot kap, négy hónapon át.

Így Kittinek más dolga nem is lesz, mint heti 1-2 alkalommal sütizzen, fagyizzon, és mindezért nemhogy nem kell majd fizetnie, hanem még ő fog pénzt kapni, összesen nettó 400 ezer ropogós magyar forintot Szeged piacvezető kézműves cukrászdáitól.

EZ VOLT AZ ELSŐ VERSENY KITTI ÉLETÉBEN

Kitti ennél boldogabb nem is lehetne, hiszen ez volt az első verseny, amelyre jelentkezett és rögtön a dobogó legtetejére is állhatott. Mindig is érdekelte a fotózkodás és a modellkedés, így nagyon örült a lehetőségnek, hogy kipróbálhatta magát. “Alig várom már, hogy képviselhessem Szeged egyik legjobb cukrászdáját” – mondta el nekünk Kitti, majd hozzátette, a nyereményéből utazni szeretne a barátjával és a jogosítvány megszerzésére fordítja.

KITTI KÓSTOLHATTA MEG ELŐSZÖR A DÍJNYERTES TÖKMAG-MÁLNA TORTÁT

Kittit még egy nagy megtiszteltetés érte: ő kóstolhatta meg elsőként a REÖK Kézműves Cukrászda 2023-as Magyarország Cukormentes Tortája versenyen ezüstérmes csodás édességét, a fagyiként már tavaly nagy sikert aratott tökmag-málna tökéletes kompozíciójából született torta különlegességet, ami harmonikus ízvilágával rögtön a Szegedi Nyár Fagyiarca győztesünk nagy kedvence lett.

A 2023-as ezüstérmes Magyarország Cukormentes Tortáját, vagyis a REÖK Kézműves Cukrászda tökmag-málna csodáját augusztus 20-tól, vasárnaptól Te is megkóstolhatod a cukrászdában, ami természetesen az Államalapítás ünnepén is tárt kapukkal vár Téged!

Addig is, ismerd meg kicsit közelebbről Horváth Kittit, a Szegedi Nyár Fagyiarca győztes szegedi lányt, Pipicz Dávid és Galyas Richárd kollégáink videójából:

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb