Szegedi Arcok

Napi szürreál: többen ufót láttak a szegedi tűzijátékon

Magyarország születésnapját az egész ország megünnepelte: nem volt olyan település, ahol ne rendeztek volna ünnepséget, és ne rótták volna le a polgárok méltóképpen a tiszteletüket első királyunk előtt. Hazánk legfontosabb ünnepnapján számtalan városban tűzijátékkal emlékeztek meg az államalapításról, mi pedig élőben közvetítettük nektek. A Metropol szerint azonban városunkban olyat kaptak lencsevégre, amitől mindenki álla leesett. 

FÉL PERC UTÁN NYOMTALANUL ELILLANT A KÜLÖNÖS JELENSÉG

A portál szerint a szegedi tűzijáték során többeknek is feltűnt, hogy valami van az égen. Fénye nem illant el a tűzijátékkal, hanem egy helyben lebegett. Körülbelül fél percig lehetett látni, majd nyomtalanul elillant. Egy, a portál olvasója fotót is küldött a furcsa jelenségről: 

Mint kiemelték, az olvasó beszámolója szerint a különös jelenség alapvetően egy helyben lebegett, és ritkán tett kisebb körkőrös mozgásokat. Nem lehet tudni, mi volt ez pontosan, de körülbelül fél perccel később nyomtalanul eltűnt – áll a portál tudósításában.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb