Mindenmás

Ég a száraz fű és az avar Kiskunmajsánál, az egyik vasúti átjárónál – a kisteleki tűzoltókat is riasztották a helyszínre (frissítve)

Foltokban ég a száraz fű és az avar Kiskunmajsán, az Ötfa tanya közelében, a vasúti átjárónál – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Egymástól mintegy tízméterenként, öt-hat helyen alakultak ki szerdán dél körül száz-kétszáz négyzetméteres, lángoló területek.

Mint kiderült, a kiskunmajsai, a kiskunhalasi, a kisteleki hivatásos, és a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók is nagy erőkkel oltják a tüzet.

FRISSÍTVE: MÉG MINDIG OLTJÁK A TÜZET

Az egységek még mindig nagy erőkkel oltják azt a tüzet, amely Kiskunmajsán, az Ötfa tanyán, a vasúti töltés mellett keletkezett – közölte a katasztrófavédelem délután kettő óra körül. Száraz fű és avar ég foltokban. A kiskunmajsai, kiskunhalasi, kisteleki hivatásos, a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók egy kétszáz négyzetméteres területen már eloltották a tüzet, több helyen pedig körülhatárolták azt. Egy kiskunhalasi és kiskunfélegyházai vízszállító is segíti a munkát, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozik.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb