Mindenmás

Ez nem a MÁV napja: a Hódmezővásárhelyről Kiskunfélegyházára elindult vonat Mindszenten lerobbant, a Békéscsabáról Szegedre tartó pedig Kopáncson adta meg magát

Csütörtökön délelőtt meghibásodott a váltó Algyő és Vásárhely között, a tram-trainek és a személyvonatok is várakozásra kényszerültek – írtuk meg délelőtt, majd kiderült, hogy akadt azért még gond a vármegyei vonatközlekedéssel ezen kívül is. Délután a Vásárhelyről Kiskunfélegyházára elindult személyvonat járműhiba miatt csak Mindszentig közlekedett, de a Békéscsabáról Szegedre tartó szerelvény sem járt jobban.

“Csütörtök délután a Hódmezővásárhelyről 13:46-kor Kiskunfélegyházára elindult személyvonat (32615) járműhiba miatt csak Mindszentig közlekedett, utasait jelentős késéssel pótlóbusz szállítja tovább. Szentestől vonat közlekedik tovább, előreláthatólag 40 perces késéssel” – közölte a MÁV délután, de az is kiderült, hogy a Békéscsabáról 12:47-kor Szegedre indult személyvonat (7705) járműhiba miatt csak Kopáncsig közlekedett, utasait átszállították egy következő Szeged felé közlekedő vonatra, vasútvillamosra.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb