Mindenmás

Friss infók érkeztek a júniusi Gyöngyvirág utcai balhéról: egy bekábszizott montenegrói férfi dobálta ki az erkélyről a berendezési tárgyakat

A szegedi rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinek az ügyében, aki berendezési tárgyakat dobált az utcára egy társasház erkélyéről. A Gyöngyvirág utcai balhéról mi számoltunk be először, az eset még június 7-én reggel történt.

MONTENEGRÓI ÁLLAMPOLGÁR ŐRJÖNGÖTT, BE VOLT KÁBÍTÓSZEREZVE

A rendőrség hivatalos közleménye szerint 2023. június 7-én reggel érkezett bejelentés, hogy egy szegedi társasházi lakásban őrjöngő férfi berendezési tárgyakat dobál az utcára, illetve tör-zúz a szobában. Az agresszív montenegrói állampolgárt a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai pillanatokon belül elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Az eljárás során elvégzett drogteszt alapján kiderült, hogy a cselekménye előtt ópiát tartalmú kábítószert fogyasztott.

Ellene kábítószer birtoklás, garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melyet a rendőrség munkatársai befejeztek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb