Közélet

Tinker Labs: A kreativitás és tudás központja Szegeden

A Tinker Labs Iskola olyan friss szellőt hozott Szeged oktatási palettájára, amelynek hatásai már most izgalmasan vibrálnak a levegőben. Az innováció és kreativitás szellemében újító iskola szeptember 9-én nyitja meg kapuit, és ígéretes lehetőségeket kínál mindazoknak, akik az oktatásban a jövőt látják.

Az STEAM Oktatás Varázsa: Az oktatás nem korlátozódik a könyvek lapjaira és a tanterem falaira. A STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) oktatás a hagyományos nézetet kérdőjelezi meg. A Tinker Labs Iskola az STEAM oktatás elkötelezett híve, amelyben a tudomány, technológia, mérnöki tudományok, művészetek és matematika olyan varázslatos köteléket alkot, amelynek eredménye a diákok szellemi és kreatív növekedése.

A Kreativitás Fészkében: A Tinker Labs Iskola egy kreatív központ, ahol a diákok a hagyományos oktatási kereteket túllépve találhatják meg a saját útjukat. Itt a diákokat arra buzdítják, hogy ne csak tanuljanak, hanem alkossanak is. A gyakorlati alkotásokon keresztül sajátítják el a tananyagot, és ezzel fejlesztik a problémamegoldó és kritikus gondolkodásukat.

Az Iskola Ajánlata: A szeptemberi indulásra való tekintettel a Tinker Labs Iskola különleges lehetőségeket kínál az első lépéseket tevő diákok és családjaik számára. A szeptemberben beiratkozók akár 10% kedvezményt is kaphatnak a tandíjból. Ez a lehetőség nemcsak a jövőt, hanem a jelenlegi lehetőségeket is gazdagítja.

Interjú a Vezető Oktatóval: Az iskola titkait és filozófiáját nemrég egy izgalmas interjúban ismerhettük meg a Tinker Labs Szeged vezető oktatójával. A beszélgetésből kitűnik, hogy az iskola hogyan kívánja átalakítani a diákok gondolkodását és fejlődését.

Szeged, Készen Állsz? Szeged városa most az oktatás forradalmának kapujában áll. A Tinker Labs Iskola egy új korszakot indít el az oktatásban, ahol a kreativitás és tudás új dimenzióba emelkedik. A szeptember 9-én kezdődő iskolai év a változás és a lehetőségek ideje. A Tinker Labs Iskola mellett nem lehet szó nélkül elmenni, hiszen itt alakul ki az új generáció gondolkodása és innovációja.

Hagyd, hogy a kreativitás és tudás új utakat nyisson meg a gyermekeid előtt! A Tinker Labs Iskola Szegeden készen áll arra, hogy felébressze a kíváncsiságot és kreativitást a jövő vezetőiben.

TINKER LABS

Pulz utca 46/B., Szeged, Hungary
+36 20 277 3217
[email protected]
www. tinkerlabs.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb