Kikapcs

A Férfiak Klubja: Hétvége Bedő Imrével – Erősítse meg az élet alappilléreit Szegeden!

Ez a hétvége nem csak a férfiaknak szól! Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója érkezik Szegedre, hogy erősítse az erkölcsi alapokat és elősegítse a férfi-nő szövetség megszilárdulását.

Egy igazi lokálpatrióta mindig odafigyel arra, hogy milyen programok teszik még szebbé és élhetőbbé városát. Éppen ezért kihagyhatatlan az a hétvégi rendezvény, ami Szeged szívében, egy különleges épületben várja az érdeklődőket. A Szeged365 közösségi vezetője, Kiss Balázs Imre ellátogatott az esemény helyére, ahol a szervezővel, Dr. Czagány Gáborral beszélgetett erről az izgalmas eseményről. A Trinity Cafe épülete ad otthon ennek az exkluzív hétvégének, ha már ott jártunk, kicsit körbe is néztünk.

Bedő Imre neve nem ismeretlen a társadalmi és médiavilágban. A 180.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója éppen Szegeden mutatkozik be. De ki is ő valójában? Mutatjuk:

Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre. Az alapítói célok között olyan nemes ügyek szerepelnek, mint az erkölcsi alapok megerősítése, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítása, valamint a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadása.

Bedő Imre 2016-ban kiadott “Férfienergia” című sikerkönyvét férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják. Most tehát van egy kiváló lehetőség, hogy személyesen is találkozhassunk vele és részt vehessünk azokban a beszélgetésekben és workshopokban, amelyek által még jobban megérthetjük, mi is a férfi-nő szövetség valódi ereje.

Ne hagyja ki ezt az eseményt, ami nem csupán szórakoztató, hanem felemelő és életmód-formáló is. Ha pedig van valami, ami igazán érdemes arra, hogy a szegediek, és minden lokálpatrióta odafigyeljen, akkor ez az esemény biztosan az! Jelentkezz, még van pár szabad hely: https://www.facebook.com/events/571895275094317

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb