Szegedi Arcok

Kiakadt a cukiságmérőnk: olyan lenyűgöző fotósorozatot osztott meg Nagy Péter a kisfiáról, amitől rögtön elolvadt a szívünk

Ismét édesapa lett Nagy Péter, a szegediek súlyemelője – írtuk meg augusztus közepén, amikor a sportoló a remek hírrel mosolyt csalt mindannyiunk arcára. Nagy Péter egy közös képpel már akkor megmutatta a nagyvilágnak a kis csöppséget, Pétert, most viszont egy olyan lenyűgöző fotósorozatot osztott meg róla, amitől rögtön elolvadt a szívünk.

“Jómagam is meglepődtem, hogy így bevan tekerve a kis csöppség, de egész fotózás alatt olyan békésen aludt, pedig cserélt kezet és pozíciót is jó párszor a fotózáson. Mit is lehetne mondani: PROFI A FOTÓS!!!! Nagyon ért az újszülöttekhez és a fotózás se áll messze tőle. Már nagyon várom a teljes sorozatot” – írta a közösségi oldalára Nagy Péter még tegnap, majd csütörtökön közzé is tette a LaceE Photography, vagyis Bede László által készített képeket, ami rögtön ki is akasztotta a cukiságmérőnket:

Szívből gratulálunk a családnak a csöppséghez még egyszer, a fotós előtt pedig emeljük a kalapunk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb