MindenmásVideo365

“Olyan édesen alszanak, hogy nem volt szívem felkelteni őket” – szunyókáló migránsokat videóztak Ruzsánál

“Olyan édesen alszanak, hogy nem volt szívem felkelteni őket. A mai napon már harmadszor hívtam a 112-őt, egy csempész és egy idős nő udvarában egy migri. Szóval zajlik az élet” – osztotta meg a tapasztalatait hétfőn reggel Tibor a közösségi médiában, amire Robert olvasónk hívta fel a figyelmünket.

Mint kiderült:

  • a helyszín Ruzsa külterülete volt, az úgynevezett Öregsor,
  • a feltöltött videóban pedig az irdatlan mennyiségű szemét mellett még az látható, ahogy békésen szunyókálnak a migránsok az erdő mellett.

Az illető egyébként kommentben még több videót csatolt a fentihez…

MEGBONTOTTÁK A KERÍTÉST

Kicsit sem lepődtünk meg a fenti eseményeken, hiszen hatalmas problémát jelent az, hogy az illegális bevándorlók megbonthatták a kerítést a királyhalmi-ásotthalmi határövezetben. Múlt pénteken írtunk róla, hogy egy videó is napvilágot látott arról, ahogy itt csak úgy özönlenek a migránsok.

FOLYAMATOSAN DOLGOZNAK A RENDŐRÖK

Mindeközben a rendőrök 1465 határsértővel szemben intézkedtek péntektől vasárnapig – ezt már az Országos Rendőr-főkapitányság közölte hétfőn. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 458, szombaton 518, vasárnap 477 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Az ország belsejében 12 határsértőt is elfogtak, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Az elmúlt héten az ország területén 3944 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten – augusztus 21-től 27-ig – a feltartóztatottak száma 3953 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak 41 határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 19 gyanúsított ellen indult büntetőeljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb