Szegedi ArcokVideo365

Ugrálóvárak, trambulinok és XXL hinta – közel 10 ezren látogattak ki a Joób Márton féle Újszegedi Vidám Napokra (videóval)

Padlógázt nyomott a hétvégén Újszeged önkormányzati képviselője, Joób Márton, hiszen 2022 után már második alkalommal rendezte meg az Újszegedi Vidám Napokat, amelynek első napján a politikus szerint nagyjából 3000 ember vett részt – írtuk meg szombaton, majd hétfőre befutottak a pontosabb számok is szerkesztőségünkbe.

Mint a politikus elárulta, két nap alatt közel 10 ezer fő fordult meg az Újszegedi Vidám Napokon, ahol rengeteg boldog gyermeket, elégedett szülőket, és kígyózó parkoló autókat láthatott a kilátogató közönség. Joób Márton azt is kiemelte szerkesztőségünknek, hogy a vasárnapi nap számai ma lettek pontosak, és ekkor közel hatezren töltötték szabadidejüket Újszegeden.

“Óriási öröm számomra, hogy több, mint 10.000-en kilátogattak az Újszegedi Vidám Napokra, melyet a Gellért Szabadidőközpontban tartottunk két napon keresztül. Itt minden korosztály megtalálhatta a számára legkedvesebb vidámparki játszóeszközt, melyre mindenki ingyenesen szállhatott fel. Csodálatos érzés volt látni a gyerekek arcán felhőtlen boldogságot. Tulajdonképpen ez volt fő cél, illetve az, hogy a családok együtt kikapcsolódhassanak a rájuk váró feladatokkal teli tanév előtt. Határozottan úgy gondolom, hogy egy önkormányzati képviselő egyik fő feladata a közösségépítés. Köszönöm a támogatók önzetlen segítségét, akik lehetővé tették, hogy ez megvalósuljon” – írta lapunknak Joób Márton, akitől egy összefoglaló videót is kaptunk az eseményről:

@szeged365

Ugrálóvárak, trambulinok és XXL hinta – közel 10 ezren látogattak ki az Újszegedi Vidám Napokra!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

UGRÁLÓVRAK, TRAMBULINOK ÉS XXL HINTA

Mint megírtuk, a két napos esemény legfőbb attrakciója az volt, hogy a résztvevők minden vidámparki játszóeszközt ingyen használhattak, ami ismerve a különféle majálisok tarifáit, több, mint korrekt ajánlat. A Gellért Szabadidőközpontban megrendezett Újszegedi Vidám Napokra a belépő is 0 Ft volt, odabent pedig ugrálóvárak, tramabulinok, dodzsem és a legutóbb a Szegedi Ifjúsági Napok közönségére frászt hozó XXL hinta várták a nagyérdeműt.

Joób Mártonnak egyébként gyermekkori álma volt az esemény létrehozása. Tavaly így mesélt a Szeged365-nek:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb