Sport

Ketyeg az óra: már csak este 8-ig tudsz elővételben jegyet váltani a Continental Futófesztiválra

A futójegyek elővételes értékesítése ma este 8-kor zárul a Ticketportal oldalán, egyben hálózatában – jelentették be a Continental Futófesztivál Szeged közösségi média oldalán, amely azt jelenti, hogy a fenti dátumot követően már csakis a helyszínen lehet majd nevezni a szegedi ősz egyik legszínesebbnek ígérkező, jótékonysági sporteseményére. Fontos, hogy 14 év alatt díjmentes a nevezés, viszont póló és futóérem ugyanúgy jár a gyerekeknek, mint a felnőtteknek.

A vasárnap délelőtt esedékes rendezvényen három táv van, akárcsak a korábbi években:

  • 21 km (félmaraton)
  • 5 k
  • 2.2 km (családi táv)

A futójegyeket a Ticketportal hálózatában tudod megvenni 1500 Ft-tól, ha lemaradsz az este 8-as végső határidőről, azt követően már csak a helyszínen, a futás napján, reggel 7-től. Információink szerint – a tumultus elkerülése érdekében – lesz egy szombati, helyszíni, extra nyitvatartás is, ezzel együtt a következő időpontokban tudsz a futójegyet váltani:

  • 2023.09.09., szombat 16:00-19:00
  • 2023.09.10., vasárnap, 07:00-08:30

Akár elővételben, akár a helyszínen váltod meg a jegyed, a futópólód a Dugonics téren tudod majd átvenni, ahol S, M, L, XL méretekből is tudsz majd választani. A 14 éven aluliakat szintén a helyszínen lehet benevezni, 0 Ft-os díjon.

A bevételből a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak és a Reménysugár Alapítványnak segítenek, a Szeged365.hu-n ma és holnap délután mindkét támogatott egyesületet meg fogjuk szólaltatni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb