Kikapcs

Ganxsta Zolee, Németh Kristóf és Gregor Bernadett is színpadra lép: indul az új színházi évad Mórahalmon

Néhány héttel a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház nyári programjának lezárását követően szeptember végén elkezdődik a kőszínházi évad Mórahalmon. A szervezők már az őszi évad programját ismertették, mutatjuk, milyen előadások várnak ránk.

A szeptembertől egészen november végéig elsősorban vígjátékokkal és zenés produkciókkal várják a közönséget a Kolo Szerb Kulturális Központban és az Aranyszöm Rendezvényházban, a programkínálatban ezek mellett szerepel még Sütő András és Tamási Áron egy-egy színdarabja is.

EZEK A DARABOK ÉRKEZNEK AZ ÚJ ÉVADBAN

  • Az évadot Janza Kata és Egyházi Géza kettőse nyitja, ők szeptember 25-én Szívből szeretni című műsorukat hozzák el a homokháti kisvárosba, a Kolo Szerb Kulturális Központba. Az estén operett- és musicalrészletek, világhírű slágerek hallhatók majd.
  • Október 3-án a Déryné társulat Balkáni gerle című előadása várja a nézőket az Aranyszöm Rendezvényházban. Sütő András – a Déryné Program keretében Mórahalmon is látható – darabjában lakodalmi mulatságtól zeng a kis erdélyi falu, de egy ponton túl kipukkad a látszatbuborék, és felszínre kerül a valóság. Kiderül, mennyire nem érdemes mások elvárásai szerint élni az életünket.
  • Igazi sztárparádéval érkezik október 16-án Ray Cooney Funny money – rossz pénz nem vész el című komédiája az Aranyszöm Rendezvényházba. A fergeteges komédiában mások mellett Ganxsta Zolee, Tihanyi Tóth Csaba, Varga Izabella és Hujber Ferenc szerepel.
  • A Kolo Szerb Kulturális Központban ad koncertet október 26-án Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák csapata. Alapvetően fúziós zenéjükben fontos szerepet töltenek be a magyar népzene, a rhytm&blues, a funky, a reggae, a hip-hop és a groove elemek.
  • Ray Cooney világhírű bohózata, A miniszter félrelép november 13-án kerül színre az Aranyszöm Rendezvényházban. A darabot a filmváltozat okán szinte mindenki ismeri, borítékolható a siker. A főbb szerepekben Németh Kristófot, Gregor Bernadettet, Bugár Annát, Bánfalvy Ágnest, Beleznay Endrét és Száraz Dénest láthatja a közönség.
  • November végén szintén a Déryné Program támogatásával Tamási Áron Vitéz lélek című darabját hozza el Mórahalomra a Turay Ida Színház társulata. Az előadást, mely azt a csodát tárja a nézők elé, miként képes a kisember a katasztrófák közepette is talpra állni, magára találni Mikó István rendezte.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb