Kikapcs

Már épülnek a faházikók a Dóm téren: szerdán indul a Bortér

Idén szeptember 13-án újra Szeged lesz a bor fővárosa: érkezik a Bortér. A készülődés pedig már javában zajlik, s már épülnek a faházikók is a Dóm téren, mint ahogy arról a rendezvény közösségi oldalán beszámoltak a szervezők.

ÜVEGPOHÁR ÉS ELEKTRONIKUS FIZETÉS

Szeptember 13-tól 17-ig ismét minden a borról fog szólni Szegeden, ugyanis jön a Bortér a Dóm térre. Az idei Bortér nem csak a borok, hanem a környezettudatosság jegyében is zajlik. Az üvegpohár marad, mint a fenntartható és kulturált borfogyasztás alapkelléke, és idén is kizárólag elektronikus fizetési lehetőségek lesznek elérhetők.

KÉT SZÍNPAD, SOK-SOK ZENEI ÉLMÉNY

A művészeti élmények sem maradnak el. Két színpadon, az ÁRKÁD Szeged színpadon és a Prágai Ray-Ban színpadon, olyan nevek lépnek fel, mint a Gyantár Zenekar és a Docpiano Band. A zenei palettát tovább szélesíti a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál is, ahol többek között A KONCERT és a MÁSNAPOSOK című filmeket is megtekinthetjük.

LESZ SZÜRETI FELVONULÁS ÉS FILMVETÍTÉS IS

Az idei Bortér nem csak a szegedi bor- és zeneimádóknak, de a kultúra és a közösségi események rajongóinak is kínál valami különlegeset. A szüreti felvonulástól kezdve, a zenés esteken át, egészen a filmvetítésekig – mindez egy helyen, a Dóm téren és az Aradi vértanúk terén.

A teljes programkínálatot IDE kattintva tekintheted meg.

Fotók: Bor tér FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb