Közélet

Vasárnap délelőtt a Continental Futófesztivál miatt két órára lezárják a Huszár Mátyás rakpartot

Szeptember 10-én, vasárnap 9 és 11 óra között lezárják a Huszár Mátyás rakpartot. Délelőtt tehát két órahosszára kell csupán nélkülöznünk a rakpartot, akkor rajtol el ugyanis a Continental Futófesztivál, melynek résztvevői veszik birtokba ez idő alatt a területet.

Szeptember 10-én, 3 év kihagyás után, a Dugonics téren rendezik meg idén már 5. alkalommal a Continental Futófesztivált. A rendezvény nem csupán az egészségmegőrzés jegyében, hanem még jó ügyekért is történik. A futófesztiválból befolyt összeget ugyanis két alapítványnak, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak és a Reménysugár Alapítványnak adományozzák a szervezők.

Az eseményen akárcsak legutóbb, a Covid-járvány kitörése előtt, most is három távon lehet futni, Szeged meseszép belvárosában:

  • 2.2 km családi táv (start: 09:00),
  • 5 km középtáv (start: 09:30),
  • és 21 km félmaraton (start: 10:30).

A futóútvonalak fogják keresztezni a Huszár Mátyás rakpartot, ami miatt a futás idejére azt lezárják. Alábbi cikkünkben mutatjuk részletesen az útvonalakat:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb