Mindenmás

Napi jó hír: felébresztették az altatásból a börgöndi repülőgép-tragédiánál megégett kislányt, már önállóan lélegzik

Pontosan egy hete történt a börgöndi repülőgép-baleset, melyben a közismert szegedi oktató és pilóta, Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád életét vesztette. Pár nappal ezelőtt megírtuk, hogy pozitív hírek érkeztek a balesetben megsérült család egyik tagjáról, most pedig arra is fény derült, hogy a szintén a balesetben megégett kislányt felébresztették az altatásból, már önállóan lélegzik.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy család múlt hét vasárnap, amikor autójuk mellé csapódott be egy repülőgép a Börgöndi Repülőnapon. A hirtelen felcsapó lángok elől esélye sem volt elmenekülni a Karádon élő házaspárnak és két gyermeküknek. Pár nappal ezelőtt végre pozitív hírek érkeztek az apukáról, aki magához tért a kórházban. A Bors most a balesetben megégett kislányról is jó híreket közölt: a kislányt többször is megműtötték, és miután állapota stabil volt, szintén felébresztették. A gyermek már önállóan lélegzik.

A KÖZSÉG POLGÁRMESTERE GYŰJTÉST SZERVEZETT A CSALÁDNAK

A családot mindenki jól ismeri a falujukban, nem túlzás azt állítani, hogy egy emberként szorítanak a felgyógyulásukért. A község polgármestere gyűjtést is szervezett a bajbajutott család részére – írja a Bors. ,,Karád egy kis település, mindenki ismer mindenkit. Az egész falut rettenetesen megrázta ez az egész. Imádkozunk azért, hogy minden rendben legyen velük. Az apával beszéltem, a család részére szervezett gyűjtésbe beleegyezett, de más információt nem adhatok” – mondta a lapnak Karád polgármestere, Schádl Szilárd. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb