Kikapcs

Napi korrekt: még mindig 2022-es árakon dolgozik a BioHair Napfény, azt is elárulták, miért

Sűrű időszak van a Napfény Parkban működő okosfodrászat mögött, akik – a már évek óta remekül működő virtuális sorbanállásuk mellé – nemrég egy forradalmian új hajgöndörítő formulával rukkoltak elő. Mint Ivánkay Judit ügyvezetőtől megtudtuk, úgy döntöttek, kitartanak és májusban is a 2022-es árakon fognak dolgozni, amellyel lassan már egyedülállóak lesznek a szegedi fodrászatok, szépségszalonok mezőnyében.

“Embert próbáló időszak van mögöttünk” – magyarázta a BioHair Napfény ügyvezetője, aki szerint a három éven át óriási kihívást nyújtó Covid után az energia – és inflációs válság is feladta a leckét a szegmensüknek. Az üzletasszony úgy látja, azért tudnak talpon lenni, sőt, még újításokat is bevezetni, mert a vendégkörük egy roppant összetartó közösséggé kovácsolódott össze. Pont nekik szeretnének kedvezni azáltal, hogy elhatározták:

amíg csak lehet, kitartanak a 2022-es áraik mellett.

“Igazából pont azért tudunk kitartani, mert a szegediek kitartanak a BioHair Napfény mellett. Szeretnénk nekik valahogy meghálálni, hogy ennyire lojálisak hozzánk, ezért amíg csak bírjuk, maradnak a tavalyi áraink”

– magyarázta Ivánkay Judit, aki hozzátette, mindez természetesen a női és férfi hajvágásokra egyaránt érvényes.

Ha a Szegedi Borfesztivál előtt úgy döntöttél, jöhet egy tavaszi megújulás, ne keress tovább:

  • Szeged, Napfény Park, Szabadkai út 7, 6729 (A JYSK felőli bejáratnál, a sarkon)
  • (30) 655 6082
  • Online sorban álláshoz kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb