Gasztro

Újabb szegedi kávézó jelentette be, hogy bezárja kapuit

“Sajnálattal közöljük a hírt, hogy 2023.09.24. napján bezár Szeged varázsló kávézója” – írta ki közösségi média oldalára a Három Seprű – Kávé és Potion Varázsbolt, akik egy fél évvel ezelőtt nagyot durrantottak azzal, hogy megnyitották a város első Harry Potter tematikájú vendéglátóhelyét. A szerelmi bájitalokat, örök élet elixirt és hasnövesztő bűbájjal megspékelt varangy italt is kínáló tematikus kávézó március 10-én nyitott meg a Mars tér 6. szám alatt.

A bezárást bejelentő poszt nem árulta el, mi a konkrét ok, a kommentelők többsége szerint viszont – valószínűleg – a szűkös hely miatt nem tudott nyereségesen működni a Három Seprű.

Mint írták, a bezárást követően egy igazán különleges meglepetéssel készülnek, majd azzal zárták, hogy

“van még varázslat a tarsolyunkban!”

Hogy ez utóbbi vajon mit jelent, egyelőre nem tudni, ha egy zárás utáni újranyitást, mondjuk, egy nagyobb üzletben, akkor bizony egy ügyes marketingfogással van dolgunk. Bízunk benne, hogy valamiféle happy end lesz a Harry Potter filmek világát megidéző kávézó történetének vége (vagy inkább, folytatása).

Hogy bezárási hullámról lehet-e beszélni Szegeden, jó kérdés, az viszont biztos, hogy az utóbbi 1-2 hétben a Mérey utcai félig vegán – félig nemvegán Fricska és Szeged első, immáron 31 éves Burger King étterme is bedobta a törölközőt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb