Kikapcs

Valóra válhat a szegedi fesztiválok nagy kedvenceinek álma: emlékpadot kaphat a Liszt Ferenc reptéren a Korda házaspár

Életművük méltó lezárása lenne egyszer egy közös emlékpad a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, árulta el Korda Gyuri bácsi a borsonline.hu-nak adott interjújában. Az álom úgy néz ki, könnyen valóra válhat, ugyanis a Korda György, Balázs Klári emlékpadötletét már el is fogadta a reptér vezetősége, sőt a tervezések is megkezdődtek.

Mint az Index írta, Korda György és Balázs Klári 2024-ben a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. A házaspár láthatólag nem tud megpihenni, valami elképesztő energia hajtja őket előre – még úgy is, hogy Gyuri bácsi már 85 éves, és 66 éve szerepel közönség előtt.

“NEM ÉREZZÜK MÉG BEFEJEZETTNEK AZ ÉLETMŰVÜNKET”

A szakmai második virágzását élő énekes házaspár szerint érzelmileg mindenképpen életük legnagyobb koncertjére készülnek, mert az Arénában színpadra állni rangot jelent, írta a Blikk. Ugyanakkor, mint Korda Gyuri bácsi elárulta, „nem érezzük még befejezettnek az életművünket. Azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy életműkoncertet ad, az befejezett valamit, az lezárta, kész, vége. Mi viszont Klárival úgy érezzük, hogy még a jövő évi koncertünk után is lesz mit mondanunk a közönségünknek, lesznek még újragondolt régi dalok, vagy akár újak is. Azok is az életművünkhöz tartoznak majd” – sorolta Korda György, aki elárulta azt is, van egy titkos vágya, ami már több mint puszta álom.

Akkor „mondom azt, hogy be lesz fejezve az életművünk, ha a Liszt Ferenc reptér valamelyik terminálján áll egy pad, azon pedig két viaszbábú. Klári és én. Akkor megtörtént velünk tényleg minden, ami megtörténhetett” – fogalmazott a 66 éve a pályán lévő énekeslegenda.

EZ MAGA A VALÓSÁG

A Bors információi szerint a Korda György, Balázs Klári emlékpad ötletét már elfogadta a reptér vezetősége, sőt, a tervezések is megkezdődtek, vagyis Gyuri bácsi vágya nem egy elérhetetlen álom, hanem maga a valóság. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb