Kikapcs

Így készül a Napfény Műterem egyik exkluzív koktélja a HELLO MELON! Nézd meg a videót és nyerj egy kétszemélyes koktélozást Szeged szívében

Szeretnél egy kis betekintést kapni, hogy milyen fantasztikus esték várnak rád a Napfény Műteremben? Akkor maradj velünk, mert most bemutatunk egy őrületes koktélt, amit nem lehet otthon úgy elkészíteni, mint a mesterek! És itt a tuti: nézd meg a videót, és egy kétszemélyes koktélozást is nyerhetsz!

Jól hangzik? Akkor hallgass ide!

Nemrég volt egy felejthetetlen esténk a Napfény Műteremben! Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház elismert művésze (a LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2022 díj nyertese), és Poroszlay Kristóf színművész kalauzolt minket Faludy György káprázatos művészetén keresztül. A versek, a zenével párosított regényrészletek és a kellemes vacsora mellett az ember még a művészet erejét is érezte. Ez csak egy azon sok esték közül, ami a Napfény Műteremben várja a kultúra és a kulináris élvezetek kedvelőit.

Mi is ez a HELLO MELON?
Mivel tudjuk, hogy nem csak a kultúráért, de az ízekért is odavagytok, most megmutatjuk, hogyan készül el az egyik legexkluzívabb koktél, a HELLO MELON. 

Nyerj és koktélozz!
Ha kedved támadt kipróbálni, nem csak a receptet adtuk meg, de még egy kétszemélyes koktélozást is nyerhetsz! Mi kell ehhez? Olvasd el a cikket (ezt már meg is tetted), nézd meg a videót, majd KATT IDE, és a Facebook poszt alatt jelöld be, ki az akivel a legszívesebben beszélgetnél pár pohár koktél felett. Az elsőre meg is hívunk benneteket. 

Októberi programok, hogy ne maradj le semmiről!
Ne felejtsétek, Októberben is pörögnek az események! Egyik highlight, a Docpiano Band és a Napfény Műterem közös szervezésében, hagyomány teremtő sorozatot indít a “kultúrált szórakoztatás” jegyében. Húzzatok be időben, mert a jegyek gyorsan fogynak!

Érdeklődni és jegyek:
E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 952 6500

Az biztos, ha itt jársz, nem fogsz unatkozni. Koktélozz, szórakozz, és légy részese a város legexkluzívabb rendezvényeinek a Napfény Műteremben! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb