Közélet

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz (frissítve)

„Döntött a kormány, hamarosan bejelentés!” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délelőtt, nem sokkal a Kormányinfó kezdete előtt.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy miről fog beszélni a kormányfő, ahogyan azt sem, hogy a Kormányinfó előtt vagy csak utána fog elhangzani a bejelentés. Az utóbbi idők legégetőbb problémáit a nyugdíjak és a benzinárak jelentették, így vélhetően ezek egyike lehet a bejelentés hátterében – írja az Index.

FRISSÍTVE: ITT A BEJELNTÉS

Novemberben átlagosan félhavi nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon. Erről a kormány a szerdai ülésén döntött.

12 ÓRÁTÓL KORMÁNYINFÓ LESZ

Az viszont biztos, hogy csütörtökön 12 órától Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A legfontosabb történésekről ezúttal is élő szöveges tudósítással számolunk be.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb