Mindenmás

Elfogták a Szeged belvárosában gumilövedékes fegyverrel és kardokkal támadó banda utolsó tagját, mutatjuk, hol találták meg

A rendőrök elfogták a Szeged belvárosában gumilövedékes fegyverrel és kardokkal támadó banda összes tagját – tudtuk meg pénteken a rendőrségtől. Mint akkor megírtuk, az egyik fél egy közeli étterem konyhájára menekült be. 

Szeptember 15-én délután 6 előtt pár perccel incidens tört ki a Hajnóczy utcában, a környéken tartózkodó Szeged365 olvasók lövések hangjáról számoltak be. A Tisza Lajos körúti Center Cafe kollégáitól úgy értesültünk, hogy a konfliktusban részt vevő felek közül az egyik az ő konyhájukra menekült be, egy machete szerű, nagy méretű késsel a kezében.

A rendőrség három nappal később azt közölte, hogy két elkövetőt elfogtak. A beszerzett információk alapján megtalálták a sértettet is, aki csak annyit volt először hajlandó közölni, hogy sérülései gumilövedékes fegyvertől származnak, egyébként nem akart a rendőrökkel együttműködni. Ennek ellenére sikerült azonosítani a támadóit, akik közül kettőt már elfogtak.

KECSKEMÉTEN FOGTÁK EL AZ UTOLSÓ TAGOT

Most viszont azt közölték, hogy a támadó banda összes tagját elfogták. Mint kiemelték, “a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói 2023. szeptember 28-án egy kecskeméti áruházban fogták el annak a bandának az utolsó tagját, amely 2023. szeptember 15-én késő délután Szeged belvárosában támadt gumilövedékes fegyverrel és szamurájkardokkal egy férfira.”

Az elkövetővel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki az eseményt követően emberrablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A férfit elfogása után a nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették – tették hozzá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb